Адреналин ми дай: Кои са местата, които трябва да посетиш това лято

Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA ни предлага куп възможности за авантюристични пътешествия, изпълнени с адреналин, благодарение на автора на култовата поредица "101 отбивки"Иван Михалев. Именно той е главният герой в подкаста-пътеводител днес.
 
 
 
Желанието му да преследва нови и нови местенца из България не стихва, а всяко негово приключение е нова глава в книгите, които пише. До този момент той вече е автор на цели 8 пътеводителя, предназначени за всички онези хора, които искат да се изгубят нарочно в някое красиво и закътано местенце в страната ни. В най-новия си "хартиен компас" "101 отбивки – Адреналин"  той ни запознава с авантюристичното си Аз, което пък ни среща с кътчета, сякаш създадени специално за хората, които са винаги готови за нови приключения, дори и да няма пътеки, табели и маркировка.
 
 
За адреналина в откриването на непознати маршрути, водещи до скални светилища и енергийни места, за нещата, които ни помагат в приключенията и "охлаждат" страстите дори и в най-горещия ден, точно както леденото кафе "Cafemio", гледай и слушай в каналите на RADIOCAST – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts. Вземи си кафето, слушай и пътувай... Готов ли си?

Свързани новини

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024