В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" DIA ни среща с влогъра Йоана Йокко

Ако си чувал поне веднъж фразата, с която Йоана Йокко посреща последователите си във всяко свое видео – "Здрасти, хора, лелчи here!", то вече знаеш, че този епизод ще е повече от щур, защото ни среща с лудостите в живота на Леля, както сама се нарича, или иначе казано един от най-популярните влогъри у нас – Йоана Йокко.
 
 
 
Тя винаги знае как да запали искрата на потребителите в социалните мрежи и да им даде онази мотивация, от която се нуждае всеки, който дръзва да мечтае по-смело. Много от нейните последователи я наричат "най-вдъхновяващата жена" в мрежата, на която винаги могат да се доверят, макар и през екрана на компютъра или телефона.
 
Леля ни прави съпричастни с всичко, случващо се в нейния пъстър живот, като закупуването на бус и преобразяването му в кемпер, с който иска да обиколи целия свят. Но това не означава, че прекарва цялото си време в социалните мрежи – напротив, както казва самата тя: "Живея го този живот и често забравям да снимам", обаче когато снима, резултатът е повече от очевиден – над 100 000 абонати в YouTube и също толкова в социалните мрежи.
 
 
Не пропускай новия епизод на подкаста "Вярваш или не", в който специален гост е именно леля ви от интернета – Йоанна Йокко. За най-щурите ѝ преживявания, бъдещите пътешествия и новата ѝ книга "50 здравословни рецепти" – гледай и слушай в каналите на Radiocast в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.
 
И понеже сме сигурни, че ще се вдъхновиш за нови смели приключения, не забравяй, че с леденото кафе "Cafemio" се пътува най-добре. Гледай си подкаста и си пий кафето! Пътувай свежо с "Cafemio"!

Свързани новини

People of Sofia в "Непознатият подкаст"

15.08.2022

Панайот Панайотов в Radiocast

11.08.2022

Елена Роберг представя: Айвън Мууди

09.08.2022

Иван Лечев гостува в Radiocast

03.08.2022

Капитана и Бай Тъньо в Radiocast

29.07.2022