Панайот Панайотов за скандала "Мижав интерес": Така съм решил и така съм направил, защото мога

Много от скандалите в днешно време тръгват от интернет пространството и по-точно от социалните мрежи. Там всеки може да изкаже мнението си, да покаже гняв, разочарование, но пък и хубави емоции – по какъвто начин иска, както иска и с каквито думи прецени.
 
 
Само преди броени дни една случайна публикация на певеца Панайот Панайотов "взриви" Фейсбук и предизвика вълна от коментари и реакции по негов адрес. "Няма да пея на 11.07. в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. До всички мои феновe - извинявам се.", това написа Панайот в своя профил в мрежата. Потребителите обаче не бяха трогнати толкова от това, че изявата на певеца се отменя, колкото от това, че той посочва за причина "мижав интерес" към концерта. Тези думи обиколиха всички социални мрежи, чрез тях се родиха десетки мемета, вписаха се с лекота във всекидневните разговори, даже влязоха и в речника на политиците у нас.
 
 
Думите "мижав интерес" прерязаха лентата на първия скандал в кариерата на Панайот Панайотов, от който той споделя, че е благодарен и че към днешна дата му носи повече позитиви, отколкото негативи. Вече излезе и песен с такова заглавие. Тя е дело на DJ Dian Solo, Криско и разбира се, Панайот Панайотов. Според тях песента съчетава мелодична естрада от ново поколение, мощен бийт, балканска страст, забавен текст, а също така е и новото музикално предложение срещу любовна сухота.
 
 
Време е да споделите какво мислите вие. Кой е крив и кой – прав? Колко е мижав мижавият интерес всъщност и как един скандал прераства в песен, която завладява всички клубове?
 
Знаете къде да ни намерите – в каналите на Radiocast в YouTube, Spotify и Apple Podcasts. Време е.

Свързани новини

Как се създават световни шампиони?

29.09.2022

"Божана, Зомби и Нико" за музиката

27.09.2022

Режисьорът Душан Милич в Radiocast

23.09.2022

DARA гостува в Radiocast

21.09.2022

Надежда Александрова в Radiocast

19.09.2022