"Вярваш или не" с DIA разкрива Михаела Филева извън сцената

Познаваме Михаела Филева като онова момиче, което не спира да пее, да създава музика, да впечатлява с гласови възможности и визия. 
 
Свикнали сме да я виждаме на сцена, във видеоклипове, рекламни кампании, формати, но сякаш много рядко остава време да разберем каква е всъщност тя извън светлините на прожекторите – когато светлината е заглушена, през свободното си време и с любимите си хора.
 
 
Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA дава точно тази възможност – да видим Михаела Филева по най-естествения начин, говорейки за своите истински и щури преживявания, изпълнени със страст пътувания и нови цели. Самата тя признава в студиото на RADIOCAST, че това е един по-различен разговор от тези, които до момента е водила. В него тя представя най-добрите си приятели, които споделят спомени с певицата, както и пътешествията, които завинаги ще остават в сърцето ѝ.
 
 
Време е да се запознаете наново с една от емблематичните дами на българската поп сцена в момента и да я опознаете на едно по-високо ниво. Ниво, до което не допуска много хора, но сега направи изключение.
 
Гледайте новия епизод на подкаста "Вярваш или не" в каналите на RADIOCAST – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts. Последвайте ни и във Facebook и Instagram, за да сте винаги в крак с новите епизоди, които вдъхновяват... Сами ще разберете защо.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023