Няма граници за нея: DARA между блестящата кариера и голямата любов

Естествена, истинска и щура – точно такава познаваме поп сензацията на родната музикална сцена DARA. 
 
 
Към днешна дата обаче, тя вече не е онази буйна тийнейджърка, а жена, здраво стъпила на земята, с още по-големи амбиции и цели за постигане. В студиото на Radiocast тя споделя, че е по-готова отвсякога да твори – независимо дали става въпрос за музика, или друго изкуство.
 
За изкуството на любовта обаче DARA никога не е говорила открито. Въпреки публичността си, тя винаги е пазила личния си живот в тайна, защото според нея хората, които я харесват и я следват в социалните мрежи, искат да я виждат като артист и на сцена, а не в леглото с някого. Няколко снимки в нейния профил в Инстаграм обаче показват, че до нея в момента стои голямата любов – мъж, за когото тя открито говори и когото показва без притеснения в публичното пространство.
 
 
Влюбена ли е DARA в момента, пречи ли любовта на кариерата и амбициите или напротив – помага и окрилява? Разберете в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Иън Хил от Judas Priest в Radiocast

10.05.2024

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0