Да пееш заедно със Snoop Dog и Lil Wayne: Alek Sandar и пътят му към успеха

Новият епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA ни среща с Alek Sandar – българинът, направил колаборация с две от най-големите световни звезди – Snoop Dog и Lil Wayne. Очаквано, видеоклипът вече е гледан няколко милиона пъти, а много хора се запитаха как български изпълнител достига до тези две личности и даже прави музика с тях.
 
 
Отговорът, разбира се, е в новия епизод на "Вярваш или не". В него Alek Sandar говори открито за сумата, която е трябвало да заплати на артистите, както и какви изисквания имат те, за да бъдат включени в такъв музикален проект. Да, става почти като на кино, а вълнението държи и до днес българския изпълнител. 
 
След като разказа всичко за песента "Please Don’t Go Go", певецът се върна и по-назад в миналото, когато един от неговите видеоклипове, заснет в Съдебната палата, предизвика бурен скандал в медийното пространство. Върховният касационен съд, на чието подчинение е сградата - архитектурен паметник, Министерството на правосъдието и Държавната агенция за закрила започнаха проверки, тъй като във видеото се виждат мъже с оръжия, жени по оскъдно облекло и деца. Освен това се пее за "билка" и легализация, и от ВСС заявиха, че съдържанието на текста ги притеснява.
 
 
Какъв е погледът на Alek Sandar към днешна дата, как оценява скандала, помогнал ли му е той в кариерата или напротив – спънал го е по пътя към успеха? Кой спонсорира новия му проект със Snoop Dog и Lil Wayne и какво стои зад музиката му?
 
На всички тези и още въпроси ще отговори Alek Sandar – без монтаж и без цензура, в новия епизод на "Вярваш или не" във всички Radiocast платформи – YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024

Карин Околие в Radiocast

14.02.2024