Google Glass отново пуснати в свободна продажба (видео)

Google пусна в продажба очилата с допълнена реалност за всички американци, но без да намали цената на иновативното устройство, пише TechNews. Това е втората подобна акция, с която интернет гигантът проучва интереса към Google Glass.
 
 
Инициативата Explorer Program ще продължи ограничен период от време, тъй като Google все още има работа по подобряване на хардуера и софтуера на очилата. Всеки желаещ може да закупи очилата за сумата от $1500, докато има складови наличности.
 
 
Потребителите обаче очакват значително по-ниска цена за Google Class. Предполага се, че Google ще пусне очилата в неограничен обем на масовия пазар по-късно тази година, но засега няма официално обявена дата от интернет компанията.
 
Мнозина се надяват да се сдобият с Google Glass за около 200 долара. По-реалистично е обаче да се очаква, че очилата ще струват около 500 долара, или три пъти по-малко от сегашната им цена.
 
Повечето участници в програмата Explorer са разработчици, но има и обикновени потребители, за които $1500 не са пречка да притежават продукт, който е на гребена на технологичната вълна.

Свързани новини

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

Целият музикален бранш на едно място

05.03.2024

След спрян лиценз в TikTok

02.02.2024

Новини от Meta

25.01.2024

Плащаме за Facebook и Instagram

01.11.2023