Нов сайт показва цялата ви история в Google

Нов сайт събира информация за всеки уебсайт, който сте посещавали, всичко, което сте търсили и много други неща, които сте правили на телефона си, с ползване на някоя от услугите на Google, пише profit.bg. 
 
Google пусна нов сайт, който показва абсолютно всичко, което интернет търсачката знае за потребителите си. А това е ужасно много. Новият сайт My Activity page показва всички данни, събирани от Google, докато "следи и наблюдава" поведението на потребителите. В зависимост от личните ви настройки, това може да включва много данни и информация за вас и поведението ви, докато сърфирате в глобалната мрежа. 
 
Интернет търсачката отдавна позволява на потребителите си да виждат тази информация. Новата страница обаче събира всичко на едно място, а това до голяма степен е много по-плашещо. Страницата показва пълен каталог на посещавани сайтове, търсени продукти и други потребителски активности, групирани по време. Сайтът също така дава възможност за визуализиране на филтрирана информация по определени дати, включително и от миналото. 
 
Това се отнася за продукти на Google, като Google search, YouTube или Android. Когато потребителите отворят страницата за първи път, с използването на специфични въпроси се разбира каква е целта на потребителите. Можете да използвате сайта, за да откриете отново неща, които сте търсили или гледали в Google, или да изтриете цели теми. Потребителите не се насочват моментално към реклами по интересуващите ги теми, макар и това да е широко застъпена функция.

Свързани новини

Чака ни неясно бъдеще, смята той

17.01.2023

Полза или вреда, предстои да видим

04.01.2023

Как да се пазим от хакери по Коледа

05.12.2022

Не отлагайте!

19.08.2022

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022