Виж тук новите песни в ефира на FM+

Bebe - Pa Mi Casa

Парчето е от вторият студиен албум на Bebe " Y.", който излиза през 2009 година след четири годишна творческа пауза. През това време испанската певица дори беше казала, че повече няма да записва албуми, но това за щастие не се случи. Иначе Bebe e най - позната като гласа на испанската група Chambao, които са любимци на българската публика.

Plain White T's - Rhythm Of Love

Plain White's T са американска банда, с няколко албума и награда Грами зад гърба си. "The wonders of the younger" e шестия подред и излезе официално преди броени дни. От него е чисто новото парче Rhythm of Love, което звучи в ефира на FM+.

Орлин Павлов - Чикаго

Появата на Chicago е завръщане на бившия фронтмен на група Каффе на музикалната сцена, след като в последно време се бе съсредоточил предимно върху кариерата си на ТВ водещ. Песента, в която Орлин пее на перфектен английски е дело на австрийската банда Symphonics и е свежа комбинация от фънк, поп и джаз. Специално участие в клипа взима приятелката на Орлин - професионалната танцьорка Яна Акимова, с която певецът спечели първия сезон на реалити шоуто Dancing Stars.

Paolo Nutini - Pencil Full Of Lead

Може и да не ви се вярва, когато слушате това парче, но Паоло Нутини е едва на 23 години и е шотландец с италиански корени. През юни 2009 г. се появява албума му Sunny Side Up, с който достига върха на музикалните класации във Великобритания. Pencil Full Of Lead, което напомня за rock & roll от 50- те е третия сингъл от албума, който определено е хит на Острова, а вече и в ефира на FM+.

Olly Murs - Please Don't Let Me Go

Също като нашия Орлин и Оли е звезда от риалити - стига до второто място в X Factor във Великобритания през 2009 година. Тогава естествено идва ред и за дебютния му албум. "Please Don't Let Me Go"  е поп парче, което малко след излизането си през месец август вече е номер 1 в UK , а в Ирландия е на 5-то място в чартовете.