"Булевард Лондон" от този петък в кината

Предпремиерно "Булевард Лондон" се завърта в кината от този петък, 14 януари 2011, а официалната му премиера е на 21 януари 2011. Във филма ще видим една обещаваща екранна двойка - Колин Фарел и Кийра Найтли.

В режисьорския дебют на сценариста Уилям Монахан (спечил Оскар за филма "От другата страна")  бивш затворник се опитва да започне живота си наново чрез връзка със самотна актриса.
След три години зад решетките, Мичъл (Колин Фарел) излиза от затвора Пентънвил с добрите намерения да промени живота си. След като е вече на свобода, той среща своя стар приятел Били (Бен Чаплин), дребен гангстер, който търси някой да го покрие в предстояща поръчка. Мичъл се съгласява да му помогне в замяна на място, където да живее. Все още оплетен в своето минало, Мичъл е въвлечен в живота на Шарлот (Кийра Найтли) - филмова звезда, усамотена в резиденция Холанд Парк под обсадата на орда от репортери и фотографи. Развълнуван от нейната красота и уязвимост, той бързо влиза в ролята на пазител, предпазващ я от агресивните папараци, ловци на сензации и всякакви злодеи, както и от хитрите опити на Били да задигне от къщата й скъпи произведения на изкуството и ценни ретро коли.

Когато привличането между тях се засилва и взаимоотношенията им се задълбочават, Мичъл и Шарлот  кроят планове да започнат заедно всичко отначало в Лос Анджелис. Но нещата не са толкова лесни ...
Филмът е написан и режисиран от носителя на Оскар Уилям Монахан (Небесно царство, От другата страна, Мрежа от лъжи, Острие на мрака). Продуценти на лентата са Греъм Кинг (От другата страна, Бандите на Ню Йорк), Тим Хедингтън (Острие на мрака), Куентин Къртис (Изкуството на кражбата) и Монахан.
Оператор е носителят на Оскар Крис Менгес (Четецът, Мисията).

Разгледай още снимки от "Булевард Лондон"  в галерията