Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис са новата холивудска двойка

Новият филм с участието на Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк много напомня романтичната комедия "Просто секс" с Натали Портман и Аштън Кътчър.

"Приятели с привилегии" ("Friends with benefits") представя историята на Дилън (Джъстин Тимбърлейк) и Джейми (Мила Кунис), които са прекалено заети, за да си намерят партньори. Така двамата решават да имат отворена връзка, крепяща се предимно на секс. Неприятностите идват, когато Дилън се влюбва в друго момиче, което си има гадже.

Лентата ще бъде по кината през лятото, но в мрежата вече е вторият трейлър на романтичната комедия. В краткото видео Мила и Джъстин разменят горещи ласки без дрехи. Наскоро Мила Кунис разкри, че на снимките са правили почти всякакви любовни и секс сцени, но тя се е чувствала много странно с целия екип на филма около себе си, докато двамата с Джъстин се отдават на еротика.

Това признание на красивата актриса подхрани и слуховете, че тя и певеца са двойка не само на екрана, но и в реалния живот.

Припомням, че наскоро Тимбърлейк се раздели с приятелката си Джесика Бийл, а Мила Кунис прекрати връзката си с Маколи Кълкин, така че и двамата са свободни за нови любовни приключения.