"Сбогом, мамо" прави българската си премиера

Добилата скандална популярност актриса, режисьор и продуцент Мишел Бонев от няколко дни е в България, за да представи филма си "Сбогом, мамо". От повече от 20 години Бонев живее и работи в Италия.

Продукцията е драматична история за живота на четири жени - майка, нейните две дъщери и тяхната баба. Лентата съдържа много автобиографични моменти, разказва за необятната женска чувствителност и обхваща повече от четири десетилетия.

Сюжетът на филма тръгва от 60-те година, когато главната героиня Яна (Мишел Бонев) е изключена от българския национален отбор по волейбол. Изгонена от дома, тя се превръща в студена жена, което по-късно рефлектира върху собствените й деца. По-голямата й дъщеря (Марта Янева) прави неуспешен опит за самоубийство, след което заминава за Италия и за няколко години се превръща в кинозвезда. Така успява да "откупи" от собствената си майка по-малката си сестра Теодора (Надя Конакчиева), а по-късно двете решават да направят всичко възможно да спасят баба си (Татяна Лолова) от тежките условия в старческия дом и безхаберието на майка си.

Днес Мишел Бонев ще даде пресконференция, заедно със съпродуцентите Лича Нунец, Джузепе Корасанити и главния актьорски състав - Татяна Лолова, Илка Зафирова, Надя Конакчиева, Марта Янева и други. Филмът ще бъде излъчен за журналисти днес, а утре е официалната му премиера в кино "Арена Младост".