Адел написа песен за следващия филм за Джеймс Бонд

Соул дивата Адел (Adele) написа тематичната песен за следващия филм за Джеймс Бонд и скоро ще влезе в звукозаписно студио, за да я запише, съобщи в. "Сън".

"Адел е очевидният избор, за да бъде записана тематичната песен за следващия филм за Джеймс Бонд, заяви източник, цитиран от вестника. След огромния успех на певицата тази година, филмопроизводителите са уверени, че песента почти сигурно ще стане голям хит". Адел ще влезе в звукозаписно студио заедно с продуцента Пол Епуърт, който е работил с Plan B, "Florance and the Machine" и Cee Lo Green.

Тематични песни за филми за Бонд са записвали музикални легенди, като сър Пол Маккартни, Шърли Беси, "Дюран Дюран", Мадона, Том Джоунс, а по-наскоро Крис Корнел и Джак Уайт в дует с Алиша Кийс. В много случаи песните са базирани върху заглавието на филма, но проектът, свързан със следващия филм за Бонд, е известен само като "Бонд 23".

В новия филм Даниъл Крейг отново ще се превъплъти в ролята на агент 007, а режисьор ще е Сам Мендес. В актьорския състав са включени също Рийс Айфънс, Ралф Файнс и Хавиер Бардем. Филмът трябва да се появи по екраните през октомври 2012 г.