Ридли Скот събира заедно Пенелопе Крус, Хавиер Бардем и Брад Пит

Въпреки че светът е в очакване на високобюджетната фантастика на Ридли Скот "Прометей", режисьорът вече събира каста за следващия си проект.

Това ще бъде трилърът "The Conselor", за който се заговори в началото на годината, а вече към него са привлечени имена като Брад Пит, Камерън Диас и семейната двойка Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, които ще направят поредно съвместно участие във филм, пише сайтът Deadline, предава dnevnik.bg.

В него Майкъл Фасбендър, който работи с Ридли Скот и в предстоящия съвсем скоро "Прометей", играе адвокат, който смята бързо да натрупа богатство, за да уреди предстоящия си брак. Той вижда големия си шанс в бизнеса с наркотици и планира да излезе от сделката без последствия. Но плановете му се объркват.

Според информациите за сюжета, ролята на Камерън Диас е изключително ключова и кино критици реагираха изненадано, че Ридли Скот се е спрял на актриса, асоциирана с леки и комедийни филми. Сайтовете коментират, че Анджелина Джоли е била силно заинтересувана от същата роля, но Ридли Скот е предпочел Диас. Може би се е презастраховал от опасността да направи твърде "семеен" филм.


Филмът е базиран на едноименната книга на носителя на "Пулицър" Кормак Маккарти, автор и на екранизирания от братя Коен "Няма място за старите кучета".

Ето и последният трейлър на фантастичната лента "Прометей", която ще излезе по кината на 1 юни.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024