Ридли Скот събира заедно Пенелопе Крус, Хавиер Бардем и Брад Пит

Въпреки че светът е в очакване на високобюджетната фантастика на Ридли Скот "Прометей", режисьорът вече събира каста за следващия си проект.

Това ще бъде трилърът "The Conselor", за който се заговори в началото на годината, а вече към него са привлечени имена като Брад Пит, Камерън Диас и семейната двойка Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, които ще направят поредно съвместно участие във филм, пише сайтът Deadline, предава dnevnik.bg.

В него Майкъл Фасбендър, който работи с Ридли Скот и в предстоящия съвсем скоро "Прометей", играе адвокат, който смята бързо да натрупа богатство, за да уреди предстоящия си брак. Той вижда големия си шанс в бизнеса с наркотици и планира да излезе от сделката без последствия. Но плановете му се объркват.

Според информациите за сюжета, ролята на Камерън Диас е изключително ключова и кино критици реагираха изненадано, че Ридли Скот се е спрял на актриса, асоциирана с леки и комедийни филми. Сайтовете коментират, че Анджелина Джоли е била силно заинтересувана от същата роля, но Ридли Скот е предпочел Диас. Може би се е презастраховал от опасността да направи твърде "семеен" филм.


Филмът е базиран на едноименната книга на носителя на "Пулицър" Кормак Маккарти, автор и на екранизирания от братя Коен "Няма място за старите кучета".

Ето и последният трейлър на фантастичната лента "Прометей", която ще излезе по кината на 1 юни.

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Свободата е за смелите

28.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024