Поредно обвинение за сексуално посегателство срещу Джон Траволта

Поредно обвинение за сексуално посегателство бе заведено срещу известния холивудски актьор Джон Траволта - на снимката с жена си Кели Престън.

Служител в круизна компания  е подал иск срещу звездата, след като подобни обвинения отправиха и няколко масажисти. Ищецът Фабиан Занзи заявява, че по време на пътешествие в Карибско море през 2009 г. Траволта му е предлагал 12 хиляди долара за секс.

Една вечер, когато занесъл храната в каютата на Траволта, последният се оплакал от болка в шията и го помолил за масаж, след което напълно се съблякъл. Ищецът твърди, че филмовата звезда се опитала да го накара да правят секс и се е държала доста грубо. Стюардът е изпитал болка, шок, страх и объркване от неприятния инцидент.

Занзи се опитал да напусне каютата, но Траволта здраво го хванал за ръката, като не му позволявал да си тръгне. След като успял да се отскубне актьорът му предложил 12 хиляди долара, за да мълчи. Все пак Занзи разказал за случилото се на командира на кораба.

Адвокатът на Траволта Мартин Сингър, както и по-рано, нарече обвиненията към неговия клиент измислица.
"Това е още един абсурден иск, съдържащ неверни обвинения. Очевидно, Занзи и неговите адвокати се стремят към своите 15 минути слава", коментира той.

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

Кайли Миноуг подписа договор с Джей Зи

07.02.2013

Деветгодишна мексиканка роди

06.02.2013

"Ред хот чили пепърс"защитат китовете

17.01.2013

Бременната Шакира показа голи снимки

16.01.2013