"Черният рицар: Възраждане" с първи коментари в Мрежата

Първите мнения за новия Батман - "Черният рицар: Възраждане" са вече в Мрежата и според мнозинството от тях, новият филм на Кристофър Нолан отговаря на всички очаквания.

"Такава тежест на гърдите си, каквато носи последният Батман на Кристофър Нолан, са имали наистина малко блокбъстъри. Но катаклизмичната версия на обсадения Готъм се справя с напрежението", пише изданието за кино "Variety".

"Грандиозно постижение на холивудската кинематография. Изцяло обгръщащ зрителя и на моменти дори изнервящо лишен от контрол по начин, по който никога не сме си представяли. Като цяло се утвърждава като най-добрия от триото за кръстоносеца на Нолан", възкликва критикът Тод Маккарти.

"Препоръчително за феновете е да гледат предходните два филма, за да видят как всичко тук е навързано", посъветва Дрю Макуийни от Нетфликс, който оцени продукцията с най-високата оценка, предава БГНЕС.

Новият "Черен рицар" получи и друго признание – за ролята на актрисата Ан Хатауей в Жената котка.

"Нолановата котка е най-доброто кинематографично въплъщение в историята. Ан Хатауей от днес е символ на сексапила, хумора и истинската човечност", заяви Тод Джилкрайст в блога си "The Playlist". "Да не говорим за нейната огромна мотивация, която я поставя наравно с колегите й от мъжки пол".

"Тя би била достатъчна за цял филм", допълва Макуийни.

Мнозинството от изказаните до момента мнения сочат, че холивудският колос Нолан е създал нещо много повече от комикс история на лента, особено с начина, по който филма е свързан с движението "Окупирай Уолстрийт".

Българската премиера на "Черният рицар: Възраждане" е на 27.07.

Свързани новини

"Батман" е най-гледаният филм у нас

08.03.2022

Виж новия Батман на Робърт Патинсън

21.10.2021

Ето го новото "Семейство Адамс"

10.08.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

"В капана на времето" е хитът в кината

27.07.2021