Новият Батман на Робърт Патинсън - мрачен и мощен екшън герой

Батман се завръща по-силен от всякога!
 
В ролята на комикс героя на DC за първи път влиза звездата от "Здрач" Робърт Патинсън, който много отдавна не е бледият и влюбен тийнейджър от вампирската сага. Очевидно е мощното му присъствие от новия трейлър, който от DC пуснаха преди дни. Премиерната дата на лентата е 4 март догодина, а любопитен факт е, че на този етап очаквания визуален шедьовър е предназначен само за големия екран и няма да бъде пускан в стрийминг платформите.
 
В образа на Жената Котка ще видим актуалната актриса Зоуи Кравиц, а в актьорския състав се включват още доста известни имена - Колин Фарел, Пол Дано, Джефри Райт, Джон Туртуро, Питър Сарсгард и Анди Серкис.
 
Режисьор е Мат Рийвс, който описва продукцията като приказка в стил ноар. Първият трейлър потвърждава това, като ни показва яростни екшън сцени на фона на мрачното превъплъщение на Патинсън: 

 
Видеото се фокусира върху битката на Батман срещу най-зловещата част на Готъм. В най-новия трейлър Батман очаквано унищожава десетки опасни престъпници - екшън, който никога няма да ни омръзне, особено толкова ефектно изигран от Патинсън. 

Свързани новини

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023