Вечните идват - поглед отвътре към новата сага на Marvel

На 5 ноември ще се запознаем с Вечните (Eternals) - едни от най-могъщите герои от вселената на Marvel, които живеят на Земята от хиляди години.
 
През всички изминали векове обаче те остават в сянка и никога не се намесват пряко в човешките дела. До този момент! По думите на продуцента Кевин Файги, филмът ще изследва създаването на познатата ни комикс вселена и изцяло ще я предефинира. Освен това "Вечните" ще засегне и последиците от войната с Танос и състоянието, в което се намира света след съдбовните събития в "Отмъстителите: Краят". Ключов момент е появата на древните същества - Девианти, за които се смята, че са изчезнали отдавна, и които са най-големият враг на Вечните и искат да унищожат човечеството. 
 
Сблъсъкът между двете почти безсмъртни раси обещава истински визуален спектакъл, какъвто сме свикнали да очакваме от Marvel, но също така Вечните предлага и дълбок, човешки елемент, защото те може и да са изключително силни супергерои, но също така имат много проблеми и драми като семейство.
 
Човекът, който обединява всички различни аспекти на филма и успява да създаде различния дух на продукцията е носителката на Оскар - режисьорката Клои Чжао. Тя споделя, че с Вечните се отправяме на емоционално пътешествие, за да открием кои са тези герои и какво всъщност означава да бъдеш човек. 
 
В специално видео зад кулисите авторите на филма и звездите в каста ни запознават с част от важните аспекти и темите на впечатляващата продукция: 
 
 
 
В новото комикс приключение ще видим Ричард Мадън като всемогъщия Икарис, Анджелина Джоли като свирепия воин Тина, Джема Чан като обичащата хората Серсея, Кумейл Нанджиани като притежаващия космически сили Кинго, Лорън Ридлоф като супер бързата Маккари, Брайън Тайри Хенри като интелигентния изобретател Фастос, Салма Хайек като мъдрия духовен лидер Аяк, Лиа Макхю като вечно младата стара душа Спрайт, Дон Лий като могъщия Гилгамеш и Бари Киогън като сдържания самотник Друиг. Станалият известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове Кит Харингтън се превъплъщава в Черния рицар Дейн Уитман, който не е част от Вечните.
 
Вечните идват на 5 ноември само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024