Памела Андерсън остана без дрехи у нас

Секс иконата Памела Андерсън, която от вчера е у нас, сподели на своята страница в социалната мрежа Twitter: "Загубих целия си багаж в България, отново без дрехи... смях :)". На снимката Пам е с плажна рокля, защото долетя директно от Рио.

Певицата е гост в къщата на VIP Brother, където разполага с луксозна самостоятелна спалня, баня и куп от специални придобивки, които са част от задължителните й изисквания. Актрисата от култовия сериал "Спасители на плажа", споделя още че днес я чака тежък шопинг ден.

"Чувала съм, че българските мъже са най-големите мачовци", заяви по-рано Андерсън пред водещия на шоуто Ники Кънчев. Последният я попита как е със секса, в отговор на което канадката заяви през смях "още не го е спряла". Андерсън бе любезна и да каже, че винаги била искала да посети България.

Русият блян на поколения мъже поиска да бъде посрещната от един от вече присъстващите съквартиранти в двора на къщата, а през това време останалите български ВИП-ове не трябваше да мърдат. Честта да я посрещне се падна на известния водещ от близкото минало - Къци Вапцаров.

Звездата бе приета с голямо въодушевление от всички съквартиранти, с изключение на рокаджията Фънки, натоварен с тайна мисия от Биг Брадър да се прави, че няма никаква представа коя е Андерсън и защо всички я боготворят. В тази връзка доскорошната холивудска звезда остана учудена, когато Фънки обърка няколко пъти името й в опит да се запознае с нея.

Освена Памела, снощи в къщата влязоха и българските звезди Димитър Ковачев - Фънки, Орлин Павлов, Соня Колтуклиева и Аксиния, които се присъединиха към Бони, Ирен Кривошиева, Владимир Данаилов, Кристина Патрашкова, Златка Димитрова, Благой Иванов - Багата, Никол Станкулова, Къци Вапцаров, Юлиан Константинов, Николай Мартинов и Мариана Попова.

Свързани новини

Орлин спечели Vip Brother 2012

18.11.2012

Предстои големият финал на VIP Brother

16.11.2012

Камелия и Златка напуснаха VIP Brother

15.11.2012

Започва Big Brother All Stars

14.11.2012

Рафи влиза в къщата на VIP Brother

12.11.2012