"Джак Ричър" с Том Круз направи бляскава премиера в Лондон - снимки

На бляскаво събитие в Лондон Том Круз представи най-новия си филм, който е екранизация на култовия криминален роман на Лий Чайлд „Един изстрел”.

Издаденият през 2005 година трилър е вдъхновил заснемането на „Джак Ричър”, като лентата вече събра много положителни отзиви от критиката. Филмът ще тръгне по кината у нас от 28 декември. Режисьор е Кристофър Макуори, който се завръща след осем годишна пауза от „Операция Валкирия”.

До Том Круз, който се появява на официално събитие за първи път след развода си с Кейти Холмс, блесна младата актриса Розамунд Пайк, облечена в ярко жълта рокля – разгледайте снимки в галерията. В криминалния екшън участват още носителят на Оскар Робърт Дювал и младият актьор Дейвид Ойелоуо.

По време на премиерата Том Круз сподели, че за него не е било трудно да се превъплъти в ролята на смелия „единак“ Джак Ричър, тъй като образът е много близък до него самия. Актьорът коментира, че не би се съгласил да изпълнява ролята, ако писателят Лий Чайлд не одобри превъплъщението му. Чайлд на свой ред коментира, че е припознал точния човек за тази роля в лицето на Круз, когато актьорът е продължил да работи въпреки сериозна травма на ръката си, получена по време на снимките.

Същевременно, „Един изстрел” от Лий Чайлд ще бъде преиздаден у нас. Второто издание на романа ще бъде на пазара от 14 декември.
 

Свързани новини

Том Круз купи имение на Сури за Коледа

18.12.2012

Том Круз е екшън герой в "Джак Ричър"

23.08.2012

Том Круз ще съди журналисти

19.07.2012

Круз и Холмс постигнаха споразумение

10.07.2012

Том Круз е най-скъпият актьор в Холивуд

04.07.2012