Том Круз ще купи имение за 13 милиона на дъщеря си за Коледа

Том Круз ще купи къща за 13,5 милиона долара на Сури за Коледа.

Сури Круз, която е дъщеря на Том от бившата му съпруга Кейти Холмс, ще празнува първата си Коледа след развода на родителите й по-рано тази година със собствено имение в Ню Йорк и пони.

50-годишният актьор ще бъде с 6-годишната Сури за Коледа и не пести пари за скъпи подаръци, включително имение за милиони долари в Ню Йорк, за да има място, където да държи понито си и всичките си играчки. Сред тях е миниатюрна състезателна кола за 30 000 долара, която Круз купи на дъщеря си през 2010 г.

"Том Круз е решен да превърне тази Коледа в най-хубавата за Сури", съобщи запознат източник пред британското сп. "Грация". 33-годишната Кейти обяви развода си с Том през юни, след което напусна Лос Анджелис и се премести в Ню Йорк със Сури. Те живеят в луксозен апартамент в Манхатън.

Актьорът смята да използва имението в Голямата ябълка, когато пристига в града, за да се вижда с дъщеря си и то ще има много стаи за нейното пони и всичките й играчки. "Очевидно в апартамента на Кейти няма място за пони, така че това имение е идеално. Там има много пространство и за нейните играчки, много от които бяха държани на склад, откакто Кейти напусна имението в Ел Ей", съобщи запознат източник.

На премиерата на новия си филм "Джак Рийчър" в Лондон миналата седмица Круз разкри плановете си за Коледа със Сури. "Планирали сме много специални неща, ще бъдем заедно", разкри той. /БГНЕС

Свързани новини

Том Круз представи "Джак Ричър"

11.12.2012

Том Круз е екшън герой в "Джак Ричър"

23.08.2012

Том Круз ще съди журналисти

19.07.2012

Круз и Холмс постигнаха споразумение

10.07.2012

Том Круз е най-скъпият актьор в Холивуд

04.07.2012