Официално е: Daniel Craig се завръща като James Bond

Daniel Craig потвърди официално това, за което се спекулираше от месеци - той ще се завърне за още един филм в кожата на James Bond.
 
Craig сподели новината във вчерашното издание на шоуто на Stephen Colbert. Водещият притисна актьора заради думите му "по-скоро ще счупя това стъкло и ще си срежа вените, отколкото да се завърна в тази роля", но Craig се оправда, че е дал интервюто, за което става дума, само два дена след края на снимките на "Spectre" и е бил абсолютно изцеден. "И вместо да кажа нещо с класа и стил, аз изтърсих абсолютна глупост", критично преценява актьорът.
 
Craig обаче каза, че този Bond ще му е за последно. "Мисля, че това е краят. Искам да оставя ролята на висота", добави той. "И нямам търпение." Британецът до последно беше изключително резервиран към идеята за завръщането си, включително заявявайки в интервю по-рано същия ден, че още няма нищо потвърдено.
 
Yann Demange ще режисира юбилейният 25-ти Bond, който трябва да излезе на 8 ноември 2019. Договорът на Eon Productions със Sony приключи със "Spectre" и не беше подновен, така че франчайзът ще трябва да намери ново студио, което да се погрижи за дистрибуцията му. Засега се смята, че най-близо до сключване на сделка са Warner Bros.
 
Последният филм за легендарния агент, "Spectre", спечели $880 милиона през 2015, а "Skyfall" - $1.1 милиарда през 2012. Craig пое ролята от Pierce Brosnan, който я изпълни в "Casino Royale" (2006) и "Quantum of Solace" (2008).

Свързани новини

След 20 години "Титаник" пак на екран

16.11.2017

Идва ред да узнаем "Какво искат мъжете"

16.11.2017

"Гарванът" възкръсва с Jason Momoa

14.11.2017

Ултиматум за Жената чудо 2 от Gal Gadot

13.11.2017

Matt LeBlanc се боядисвал в "Приятели"

09.11.2017

Коментари