Bradley Cooper и Lady Gaga в първи трейлър на "Роди се звезда" (видео)

Точно три филма разказват този сюжет, като последната версия с Barbra Streisand и Kris Kristofferson е от преди повече от 40 години, припомня cinefish.bg. Сега ни предстои да го гледаме за четвърти път, като този път основният двигател е Bradley Cooper, който е съсценарист, продуцент и режисьор, а освен това играе и главната роля. Негова партньорка е Lady Gaga, а първият трейлър на бъдещия хит е вече факт.
 
 
Cooper играе прочутия кънтри певец Jackson Maine, който открива гласовитата  Ally (Gaga) и се влюбва в нея. Тя вече се е отказала да преследва голямата си мечта да се превърне в следващата музикална звезда, докато Jack не я поставя под светлината на прожекторите. Но след като кариерата на Ally полита стремглаво нагоре, тяхната връзка започва да се разпада, докато Jack упорито се опитва да се пребори със своите лични демони.
 
В трейлъра виждаме Cooper и в невероятна форма като истински кънтри певец. Всички песни са съвсем нови и са записани на живо. Lady Gaga също ще изпълнява свои оригинални песни, писани заедно с Cooper, както и с Lukas Nelson, Jason Isbell и Mark Ronson.  
 
Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos и Andrew Dice Clay също участват в новия филм. Той ще излезе по кината на 5 октомври.

Свързани новини

Сериал по "Кери" на Стивън Кинг

08.01.2020

"Златен глобус" 2020 – победителите

06.01.2020

Нов трейлър и плакат: "Топ Гън: Маверик"

20.12.2019

Наш филм за първи път на върха в Google

12.12.2019

Замръзналото кралство 2 оглави Billboard

09.12.2019

Коментари