Sylvester Stallone е готов за "Rambo 6"

Никога не казвай никога. Sylvester Stallone се беше зарекъл, че ще го видим за последен път като култовия му герой Джон Rambo, пише cinefish.bg. А и заглавието на новия му филм е пословично – "Последна кръв". Но май тя всъщност ще бъде предпоследна.
 
Вече се появи първият трейлър на "Rambo: Последна кръв" и той е очаквано брутален и кървав. Но феновете не са и очаквали друго при завръщането на ветерана от Виетнам, който е доказал, че не обича да се церемони с всевъзможни злодеи. Самият Stallone явно е много доволен от крайния резултат. Затова и признава, че е готов да се завърне в ролята. Някои шегаджии вече предлагат и заглавието на филма – "Rambo 6: The Final Last Blood For Real This Time".
 
 
"Нека да ви кажа нещо по повод на "последните" филми. Преди години смятах, че "Rocky 3" ще е последният филм от поредицата. Така че не знам какво ще се случи сега. Ако новият филм за Rambo постигне успех, аз съм готов да продължа, защото работата по него ми достави невероятно удоволствие", споделя екшън легендата.
 
Можем да предположим, че "Последна кръв" ще се радва на засилен интерес. Все пак популярният герой този път се представя като истински каубой, който се заеме да си разчисти сметките с един мексикански наркокартел. Трейлърът на новия филм навява асоциации с класиката "Сам вкъщи", след като убийците от картела атакуват Rambo в неговата ферма.
 
Adrian Grunberg е режисьор на филма, а сценарият е дело на Matthew Cirulnick и самия Stallone. Премиерата предстои на 20 септември. 

Свързани новини

"Доза Щастие” на върха в 7 държави

28.05.2020

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

"Екшън" излезе по кината

10.02.2020

Коментари