Официално е: Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss се завръщат за "Матрицата 4"

"Матрицата" е безспорно един от най-добрите екшън/сай-фай филми за всички времена. Без значение какво мислите за продълженията му, трилогията на сестри Wachowski пожъна огромен успех преди повече от 15 години и се записа в кино историята като едно от най-известните заглавия. Оттогава непрестанно се говори за някакъв вид продължение или spinoff на историята, но колкото повече слухове излизаха и си отиваха, толкова повече идеята за потапяне отново в света на Wachowski се превърна в мираж.
 
Днес нещата се промениха коренно, след като благодарение на Variety можем да потвърдим официално, че Lana Wachowski ще се завърне да напише и режисира новия все още неозаглавен филм от поредицата. Keanu Reeves и Carrie-Anne Moss също ще влязат отново в обувките на Нео и Тринити. Lana ще работи по сценария заедно с Aleksandar Hemon и David Mitchell, като се очаква снимките да започнат през 2020 година, съобщава operationkino.net.
 
Две неща правят моментално впечатление, отбелязва кино порталът: първо – очевидно Lilly Wachowski няма да помага на Lana в заснемането на новия филм, което е изключително любопитно, имайки предвид, че те заедно заснеха трилогията; второто е, че съдбите на Нео и Тринити приключиха окончателно в "Матрицата: Революции" и не е ясно как героите им биха били върнати обратно на екран, без обяснението за това да звучи нелепо. 
 
Ето какво казва и Lana Wachowski в кратко изявление по случая: "Много от идеите, които обсъждахме с Lilly преди 20 години, са още по-релевантни днес. Радвам се, че имам тези герои отново в живота си и за поредния шанс да работя със страхотните ми приятели."

Свързани новини

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Placebo подариха песен на наш филм

29.10.2019

Нови сценаристи на "Карибски пирати"

28.10.2019

Коментари