Дженифър Лопес сваля Уолстрийт и... дрехите си

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) скоро навърши 50 години, но това съвсем не и пречи да е зашеметяващо секси.
 
В новия си филм "Да свалиш Уолстрийт" Джей Ло играе танцьорка на пилон със завидни умения в стрийптиза. Лентата, която е вдъхновена от истински събития, ще бъде по-кината от 13 септември.
 
Латино дивата е в още по-сексапилната и провокативна компания на рапърката Карди Би и актрисата Констанс Ву ("Нови в квартала"), които също така добре умеят да танцуват на пилон. Заедно с тях ще видим Джулия Стайлс ("Борн", "Десет неща, които мразя у теб"), актрисата и певица Кики Палмър, Лили Райнхарт и др. 
 
 
Всъщност именно пилонът се оказва най-голямото предизвикателство пред актрисите. Констанс Ву разказва, че никога в живота си не е изпитвала подобна мускулна треска. Дори Дженифър Лопес - дългогодишна танцьорка с разнообразен опит на сцената, споделя, че това е едно от най-трудните неща, които е правила. "Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това". За обучението на момичетата във филма се грижи Джоана Сапаки - бивш изпълнител и акробат от трупата на Cirque de Soleil. 
 
"Да свалиш Уолстрийт" е вдъхновен от истински събития, описани от известната американска разследваща журналистка Джесика Преслър. Оригиналното заглавие на филма Hustlers е взаимствано от легендарната верига стриптийз клубове на Лари Флинт – Hustler Club.
 
Дженифър Лопес е и продуцент на филма. Тя споделя, че това, което я привлича към проекта е, че "Да свалиш Уолстрийт" е за „алчност, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, колко далеч си готов да стигнеш, преследвайки мечтите си".
 
Вижте още снимки в галерията по-долу: 
 

Свързани новини

Джей Ло триумфира на наградите на MTV

06.06.2022

Джей Ло и Бен Афлек в предбрачна треска

27.04.2022

Тайната е разкрита!

14.04.2022

Иде ли брак за "Бенифър"?

15.02.2022

Дженифър Лопес не е била по-щастлива

03.02.2022