Ще чуем ли сватбени камбани за Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Любовта със сигурност се усеща във въздуха за Дженифър Лопес и Бен Афлек, след като те сензационно се събраха миналата година, припомня life.dir.bg. 
 
Холивудската двойка шокира феновете си, тъй като възобнови романтичната си връзка 18 години след прекратяването ѝ. А сега изглежда, че те са готови да се впуснат в съвместен семеен живот, след като близък до тях източник разкри, че те са "отворени за възможността да се оженят".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
Вътрешен източник заяви пред "ET": "Бен и Дженифър са толкова влюбени. Близките им няма да се изненадат, ако Бен ѝ предложи съвсем скоро. Разбира се, те ще се съобразяват с децата си, след като мислят да продължат напред заедно. И двамата искат нещата да са чудесни между децата им, а не само между тях двамата".
 
Източникът добави, че двамата "наистина си имат доверие един на друг" и смятат, че в момента имат много общи неща в живота. Децата на двойката също се харесват, което означава, че връзката им е много по-гладка, отколкото би могла да бъде.
 
Дженифър Лопес за щастието и втория шанс в любовта
 
Джей Ло казва, че романтиката им е като "приказка между тях и като че ли им е писано да бъдат заедно." Той направи романтичен видеомонтаж на връзката им към новата ѝ песен "On My Way", а певицата заяви: "Това сериозно разтопи сърцето ми." Клипът включваше снимки на двойката от началото на 90-те години, включително музикален клип, в който Бен играеше красивото гадже на Джен.

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024