Дженифър Лопес за щастието и втория шанс в любовта

Певицата и актриса Дженифър Лопес е на корицата на февруарския брой на списание People, посветен на любовта. В изданието звездата говори открито за любовта си с актьора Бен Афлек.

"Никога не съм се чувствала по-добре. Това е красива любовна история, в която получихме втори шанс", казва 52-годишната звезда пред изданието. "Чувствам се по-щастлива от всякога. Радвам се че най-сетне имам такава връзка и ще направя всичко възможно, за да я запазя. Заслужаваме го. Аз съм много горда с Бен, с мъжа, в който се превърна. Дълго време го наблюдавах отстрани, но сега чувствам, че сякаш се намираме на един и същи етап в живота си. Просто искам бъдещето ми да бъде изпълнено с любов, с децата ми и моя партньор. Мисля, че всеки иска точно това - да остарее щастлив.", сподели Лопес.

Първият романс на двамата започна през 2002 г. и те дори бяха сгодени, но през 2004-та година се разделиха. След раздялата Лопес се омъжи за певеца Марк Антъни и двамата имат 13-годишните близнаци Макс и Ема. Афлек има три деца от бившата съпруга Дженифър Гарнър.

Днес Лопес вярва, че времето, когато са били разделени, и житейските им преживявания са им помогнали да възобновят връзката си.

"Страхотно е, защото изобщо не е онова, което беше преди много години. Сега в него има много повече благодарност. Когато намериш някого и наистина го обичаш, получаваш втори шанс... Това наистина е рядко, ценно и красиво нещо и ние не го приемаме за даденост.", признава Лопес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

В интервюто Дженифър споделя и детайли за най-новия си филмов проект - романтичната комедия "Омъжи се за мен". В него тя влиза в образа на поп звезда, която се омъжва за непознат, след като хваща годеника си в изневерява. В лентата Джей Ло си партнира с Малума и Оуен Уилсън. Очаква се филмът да излезе около Деня на Свети Валентин.

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024