Приключиха снимките на Bond 25, Daniel Craig се сбогува с поредицата

По-добре късно, отколкото никога. Звучи като заглавие на филм за James Bond, но всъщност това обобщава накратко тази новина, пише cinefish.bg. След като снимките на новия епос за най-популярния британски шпионин бяха прекъсвани на няколко пъти, филмът в крайна сметка е най-после заснет.
 
Работата по "No Time to Die" започна още през април и като всички филми от поредицата снимките бяха на няколко екзотични локации, в които Bond се подвизава за поредната си мисия. И докато тепърва предстоят още довършителни дейности, екипът и актьорския състав имаха повод да отпразнуват финала.
 
Прощалното парти се е състояло в ресторант в Италия. Сред присъствалите е и Daniel Craig, който е бил изненадан с Bond торта. Макар и добре почерпен, актьорът е държал реч, предизвикала възторжени аплодисменти от колегите му и екипа. "Това беше едно от най-прекрасните преживявания за мен. Всички бяхме невероятни. Гордея се с работата на всеки член от екипа на тази продукция. Бих искал да благодаря на всички и специално на Barbara Broccoli за тази вечер", заявил пред всички Craig. 
 
Той се заричаше, че повече няма да играе Bond, но все пак се завърна за последен път в култовата роля. Междувременно вече започна да се говори упорито за Bond 26. Phoebe Waller-Bridge, за която всички казват, че има огромен принос за изпипване на сценария на "No Time to Die", вече е получила предложение да започне работа по следващите приключения на Bond.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024