Очакваме "Джон Уик" в женски вариант

Не, това не значи Киану Рийвс в рокля. Но напоследък в Холивуд зачестиха римейкове с жени на мястото на дотогава мъжки образи. Предстои да видим римейк на "Катерачът" с актриса в главната роля, говори се за заместнички на Джеймс Бонд и Индиана Джоунс. А сега си представете жена на мястото на Джон Уик.
 
Lionsgate явно са решили да се възползват максимално бързо от успеха на третата част от поредицата с Киану Рийвс, съобщава cinefish.bg. Студиото е избрало Лен Уайзмън за режисьор на "Ballerina", екшън от вселената на "Джон Уик". Той ще разказва за професионален убиец, който обаче ще е жена.
 
Младото момиче отново ще си отмъщава, в случая на тези, които са виновн за смъртта на нейното семейство. Автор на сценария е Шей Хатън, работил по "Джон Уик 3", както и новия филм на Зак Снайдър "Army of the Dead".
 
Продуценти на бъдещия хит ще са Базил Иваник, Ерика Лий и Чад Стахелски, а Киану Рийвс ще е изпълнителен продуцент. Балерини видяхме за кратко в "Джон Уик 3", но за момента не е ясно дали и Рийвс ще участва в новия филм или ще има само малка роля.
 
"Ballerina" ще е различен филм от "Джон Уик 4", който също се подготвя междувременно. Все пак третата част счупи всички рекорди и спечели над 323 милиона долара. Тя се превърна в най-големия хит на Lionsgate за домашно кино за последните пет години.
 
Уайзмън стартира кариерата си с друг екшън с жена в главната роля – "Подземен свят". Той беше режисьор и на "Умирай трудно 4.0", като трябваше да режисира и подготвяния отдавна "McClane".

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024