Очакваме "Джон Уик" в женски вариант

Не, това не значи Киану Рийвс в рокля. Но напоследък в Холивуд зачестиха римейкове с жени на мястото на дотогава мъжки образи. Предстои да видим римейк на "Катерачът" с актриса в главната роля, говори се за заместнички на Джеймс Бонд и Индиана Джоунс. А сега си представете жена на мястото на Джон Уик.
 
Lionsgate явно са решили да се възползват максимално бързо от успеха на третата част от поредицата с Киану Рийвс, съобщава cinefish.bg. Студиото е избрало Лен Уайзмън за режисьор на "Ballerina", екшън от вселената на "Джон Уик". Той ще разказва за професионален убиец, който обаче ще е жена.
 
Младото момиче отново ще си отмъщава, в случая на тези, които са виновн за смъртта на нейното семейство. Автор на сценария е Шей Хатън, работил по "Джон Уик 3", както и новия филм на Зак Снайдър "Army of the Dead".
 
Продуценти на бъдещия хит ще са Базил Иваник, Ерика Лий и Чад Стахелски, а Киану Рийвс ще е изпълнителен продуцент. Балерини видяхме за кратко в "Джон Уик 3", но за момента не е ясно дали и Рийвс ще участва в новия филм или ще има само малка роля.
 
"Ballerina" ще е различен филм от "Джон Уик 4", който също се подготвя междувременно. Все пак третата част счупи всички рекорди и спечели над 323 милиона долара. Тя се превърна в най-големия хит на Lionsgate за домашно кино за последните пет години.
 
Уайзмън стартира кариерата си с друг екшън с жена в главната роля – "Подземен свят". Той беше режисьор и на "Умирай трудно 4.0", като трябваше да режисира и подготвяния отдавна "McClane".

Свързани новини

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Placebo подариха песен на наш филм

29.10.2019

Нови сценаристи на "Карибски пирати"

28.10.2019

Keanu Reeves в "Бързи и яростни"?

25.10.2019

Коментари