Nicolas Cage играе ролята на живота си като... Nicolas Cage

Това няма да е първият случай, в който известен актьор ни представя своя различна версия на екрана (спомнете си "Да бъдеш Джон Малкович"), но този проект наистина звучи интригуващо, пише cinefish.bg.
 
В "The Unbearable Weight of Massive Talent" Nicolas Cage ще играе себе си. В допълнение филмът на Lionsgate ще е първата роля на звездата за голямо студио, цели осем години след "Призрачен ездач". Сценаристи са Tom Gormican и Kevin Etten, а Tm Gormican ще е и режисьор.
 
Сюжетът разказва за Cage, който се надява да получи роля в новия филм на Quentin Tarantino. По това време той живее със своята дъщеря тийнейджърка, с която не са в много добри отношения. Сред интересните моменти ще бъде самопризнанието на актьора, че е участвал в твърде много слаби филми и затова е загубил своя звезден блясък.
 
Но това не е всичко. Затъналият в дългове Cage е поканен на партито на мексикански милиардер, който е негов голям почитател. Той е написал сценарий и се надява носителят на "Оскар" да участва в него. Оказва се обаче, че милиардерът всъщност оглавява нарко картел и актьорът е вербуван от ЦРУ да докладва за дейността му. Нещата се усложняват, когато е застрашен живота на дъщерята и бившата съпруга на Cage и той трябва да се подготви за "ролята на живота си".
 
В бъдещия хит ще има препратки към много от филмите на Cage като "Да напуснеш Лас Вегас", "Лице назаем" и "Да изчезнеш за 60 секунди". Той е убеден да участва от Gormican, който му пише писмо, в което го убеждава, че "The Unbearable Weight of Massive Talent" няма за цел да му се подиграва. Напротив, филмът е като обяснение в любов към неговата кариера. А ако всичко се получи добре, кариерата на Cage наистина може да набере отново скорост.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024