Виж първия трейлър на "Черната вдовица" със Scarlett Johansson

Завръщането на Scarlett Johansson към вселената на Marvel може да не се окаже най-успешният комиксов филм и вероятно няма да е най-добрият, но за сметка на това е един от най-дълго чаканите, пише operationkino.net. 
 
От години се говори за опитите на Kevin Feige да осъществи самостоятелен филм за Черната вдовица и след толкова слухове и промени, не се учудваме, че някои хора още не вярват, че такъв филм действително ще има. Но "Черната вдовица" вече е факт и на 1 май 2020 ще го видим на голям екран.
 
 
Въпреки всичките обещания за нещо по-специално, засега поне изглежда като типичната Marvel-ска история. Ето какво казва Scarlett Johansson за филма и завръщането към героинята: "Не исках да е поредната история за раждането на герой. Исках да е нещо истинско, което се връзва с героинята. За да направим този филм, трябваше да има истинска причина. Надявам се да е едновременно експлозивен и динамичен, с всички страхотни елементи на жанра, но и да разглежда теми като съмнение, срам, съжаление."
 
Коментарът и на Florence Pugh: "Мисля, че направихме нещо много истинско, и болезнено, и красиво, и хората ще се изненадат, че в крайна сметка един голям екшън филм може да има такова сърце. Знам, че за много хора ще е емоционално заради Scarlett и края на героинята ѝ, но за мен беше много специално да се уча от нея. Това е нейният филм."
 
Режисьор на "Черната вдовица" е Cate Shortland ("Lore", "Berlin Syndrome"), по сценарий на Jac Schaefer ("Мошенички от класа") и Ned Benson ("The Disappearance of Eleanor Rigby"). В главните роли са Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, Rachel Weisz, Ray Winstone, Michelle Lee, O-T Fagbenle и други.

Свързани новини

Гай Ричи се завръща с нов шпионски екшън

24.02.2021

Хари Стайлс с две нови роли в киното

22.02.2021

Виж Ема Стоун като злодейката Круела

18.02.2021

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021

Нов трейлър на "Рая и последният дракон"

05.02.2021