Виж първия трейлър на "Черната вдовица" със Scarlett Johansson

Завръщането на Scarlett Johansson към вселената на Marvel може да не се окаже най-успешният комиксов филм и вероятно няма да е най-добрият, но за сметка на това е един от най-дълго чаканите, пише operationkino.net. 
 
От години се говори за опитите на Kevin Feige да осъществи самостоятелен филм за Черната вдовица и след толкова слухове и промени, не се учудваме, че някои хора още не вярват, че такъв филм действително ще има. Но "Черната вдовица" вече е факт и на 1 май 2020 ще го видим на голям екран.
 
 
Въпреки всичките обещания за нещо по-специално, засега поне изглежда като типичната Marvel-ска история. Ето какво казва Scarlett Johansson за филма и завръщането към героинята: "Не исках да е поредната история за раждането на герой. Исках да е нещо истинско, което се връзва с героинята. За да направим този филм, трябваше да има истинска причина. Надявам се да е едновременно експлозивен и динамичен, с всички страхотни елементи на жанра, но и да разглежда теми като съмнение, срам, съжаление."
 
Коментарът и на Florence Pugh: "Мисля, че направихме нещо много истинско, и болезнено, и красиво, и хората ще се изненадат, че в крайна сметка един голям екшън филм може да има такова сърце. Знам, че за много хора ще е емоционално заради Scarlett и края на героинята ѝ, но за мен беше много специално да се уча от нея. Това е нейният филм."
 
Режисьор на "Черната вдовица" е Cate Shortland ("Lore", "Berlin Syndrome"), по сценарий на Jac Schaefer ("Мошенички от класа") и Ned Benson ("The Disappearance of Eleanor Rigby"). В главните роли са Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, Rachel Weisz, Ray Winstone, Michelle Lee, O-T Fagbenle и други.

Свързани новини

Стоянка Мутафова почина на 97 години

06.12.2019

Биографичен филм за Michael Jackson

29.11.2019

Отиде си големият Стефан Данаилов

27.11.2019

Nicolas Cage ще играе... Nicolas Cage

20.11.2019

"Доза Щастие" влиза в учебната програма

19.11.2019

Коментари