Правят ваксина срещу COVID-19 от кръвта на Tom Hanks

Кръвта на Tom Hanks и съпругата му Rita Wilson ще бъде използвана, за да помогне за разработването на ваксина срещу коронавируса, тъй като "носи антителата", след като двамата преодоляха COVID-19, пише profit.bg.
 
Двойката се разболя, докато бяха в Австралия, където Tom Hanks снимаше биографичен филм на Baz Luhrmann за Elvis Presley. След като излязоха публично с диагнозата си и информираха феновете за състоянието си, докато са в изолация, те се възстановиха напълно и им беше позволено да се върнат в дома си в Лос Анджелис.
 
След пристигането си обратно в САЩ Tom и Rita се записаха в медицинско проучване, за да установят дали техните антитела ще бъдат полезни за учените, работещи по разработването на ваксина и сега звездата от "Спасяването на редник Райън" разкри, че са одобрени за даряване на кръв, защото "носят антителата".
 
Tom се надява кръвта на него и жена му да се окаже полезна в борбата с коронавируса и се шегува, че ще е отговорен за създаването на "Hanks-ина" (производно от ваксина). По-рано актьорът от "Форест Гъмп" разкри, че съпругата му Rita е страдала много по-лошо от коронавирусните симптоми, отколкото той, и че е бил загрижен за нейното здраве.
 
Той каза: ''Rita премина през по-трудно време от мен. Тя имаше много по-висока температура и имаше някои други симптоми. Тя загуби чувството си за вкус и мирис. Не получаваше абсолютно никаква радост от храната повече от три седмици. Беше толкова зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до съоръженията".

Свързани новини

Гай Ричи се завръща с нов шпионски екшън

24.02.2021

Хари Стайлс с две нови роли в киното

22.02.2021

Виж Ема Стоун като злодейката Круела

18.02.2021

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021

Нов трейлър на "Рая и последният дракон"

05.02.2021