Вин Дизел със специално обръщение за премиерата на "Бързи и яростни 9"

В специално видеообръщение звездата Вин Дизел ни приветства обратно в киносалоните и ни кани отново да бъдем заедно, за да си припомним и да повярваме отново в несравнимата магия на киното. 
 
"Повече от 100 години съществува едно място, където се събираме, за да се забавляваме заедно, да избягаме и да отидем на нови места. Светът на киното. Несравнимото усещане, когато светлините угасват. Екранът светва. И ние започваме да вярваме.", казва Дизел, а поводът е премиерата на деветата серия от феномена "Бързи и яростни". 
 
Екшънът с много скорост се завръща на големия екран от 18 юни с най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента.  
 
 
20 години след дебюта на първата част, семейството на Доминик Торето се събира отново, за да се изправи пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом Джейкъб (Джон Сина, Бъмбълби).
 
Действието профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. Стари приятели ще възкръснат, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега. Този път битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим. 
 
Експлозивен екшън, емоционална история и много забавление, "Бързи и яростни 9" ще предложи на зрителите изживяване, което не бива да пропускат, и то на голям екран.
 
Режисьор на тази серия отново е Джъстин Лин ("Бързи и яростни: Токио дрифт", "Бързи и яростни 5: Удар в Рио"), който стои зад четири от най-добрите и успешни филми от поредицата. Сценарият е дело на Даниел Кейси. В ролите влизат любимците на публиката Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, както и звездите Чарлийз Терон, Джон Сина, Хелън Мирън, Осуна и Карди Би.

"Бързи и яростни 9" ще ни събере пак в кината от 18 юни на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Свързани новини

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Тъмната страна на историята

10.04.2024