Дженифър Лопес подписа дългосрочен договор с Netflix

Бурните събития в живота на певицата и актриса Дженифър Лопес не стихват.
 
След турбуленцията в личен план, ето че Лопес се похвали с дългосрочен договор със стрийминг гиганта Netfliх, който включва игрални филми, телевизионни сериали и участие в проекти, които акцентират върху дейността на различни женски организации, включващи актьори, сценаристи и режисьори. Лопес е продуцент в новата организация Nuyorican Productions, заедно с двама партньори. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
Лопес вече има сключени два договора за игрални филми, които ще излязат в стрийминг платформата догодина – "The Mother" и "The Cipher". Първият ще проследи историята на жена - безпощаден наемен убиец, която излиза от нелегалност, за да помогне на дъщеря си и да я научи как да оцелее. В момента Лопес се подготвя за ролята. Филмът ще се снима наесен и ще излезе през 2022 година. 
 
"Радвам се да обявя новото си партньорство с Netflix. Илейн, Бени и аз вярваме, че няма по-добър дом за нас от тази компания,  която се опитва да се противопостави на конвенционалната политика и директно да достига до милиони хора по света, които вече не гледат на изкуството и развлеченията по същия начин като преди. Очакваме с нетърпение да започнем работа веднага.“, сподели Дженифър Лопес. 
 
Най-успешният филм на латино дивата е "Hustlers" от 2019 година, който дебютира с повече от 33  милиона долара в боксофиса и спечели 157,6 милиона долара по света. Като музикален изпълнител Лопес е продала над 70 милиона албума, като "J.Lo" е най-продаваният й албум с 3,8 милиона копия, продадени в САЩ и 12 милиона в световен мащаб.

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024