Първи трейлър и дата на втория сезон на "The Morning Show"

"The Morning Show" - суперуспешният сериал с актрисите Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун се завръща с втори сезон през септември. 

Сериалът е един от най-големите хитове на стрийминг услугата Apple TV +. Също така поредицата върна Дженифър Анистън към телевизията, за да се обедини с Рийз Уидърспун в един страхотен актьорски тандем на две нахакани телевизионни журналистки.

Шоуто получи 8 номинации за наградите "Еми", а Били Крудъп спечели отличието за поддържаща роля. Сега той се завръща в по-главен образ, поне според това, което виждаме в първия трейлър на втория сезон: 

От Apple TV+ съобщиха, че датата на премиерата на втория сезон е 17 септември. Шоуто трябваше да тръгне доста по-рано, но снимките се проточиха заради Ковид рестрикциите.

В сериите ще видим отново всички лица от първия сезон, включително и Стив Карел, в ролята на уволнения заради сексуален тормоз водещ Мич Кеслър. 

Ще има и нови лица, като Хасан Минхай, който изгря в документалната продукция на Netflix "Патриотичен акт с Хасан Минхай". Той ще изиграе Ерик  - харизматична изгряваща звезда, която се присъединява към екипа на "The Morning Show", пише Deadline.Това бележи първата актьорска роля на Хасан в драматичен сериал.

В екипа влиза и актрисата Джулиана Маргулис, която много добре познаваме от сериалите "The Good Wife" и "ER". Тя ще играе Лора Питърсън - известна водеща в UBA News. Актрисата е добре представена в трейлъра на Сезон 2, където се вижда как интервюира Алекс Ливи (Дженифър Анистън), и очакванията са също да има водеща роля в новия сезон. 

Освен продължение на темата със сексуалното насилие и политиката на мълчанието, режисьорът Мими Ледър разкри, че вторият сезон на поредицата Apple TV + ще отразява онова, което са преживели реалните сутрешни предавания по време на пандемията. "Ние се занимаваме с болестите на света, расизма, несправедливостта и всичко друго, което се случва в едно сутрешно шоу. И тогава идва темата "Ковид", точно както се случи във всяко истинско телевизионно предаване." каза тя.

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024