Актрисите от "Сексът и градът" отново заедно

"Сексът и градът" се завръща! 

Култовият сериал идва с продължение от 10 епизода, озаглавено "And Just Like That". Снимките текат в момента в Ню Йорк. В проекта се присъединиха актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Синтия Дейвис. За съжаление на феновете, Ким Катрал (Саманта) няма да бъде част от продължението. 

"Заедно отново" пише актрисата Сара Джесика Паркър в Instagram. 20 години по-късно тя ще пресъздаде отново своя емблематичен образ на журналистката Кари Брадшоу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

Още в края на миналата година се заговори за продължение на сериала. Актуалната история ще се съсредоточи върху Кари, Миранда и Шарлот, които все още са приятелки в Ню Йорк, но житейската реалност на 30 със сигурност е по-различна, когато си на 50 години.

Очаква се да видим отново актьора Крис Нот, който се завръща в ролята си на Тузаря, както и повечето от останалите образи, с изключение на Саманта Джоунс. "Както и в истинския живот, срещаш приятели, но някои от тях си отиват", обясниха продуцентите отсъствието на Ким Катрал. През годините тя многократно е заявявала, че евентуалното продължение на сериала ще бъде без нея. Очаква се в каста да се присъединят много нови лица. 

"Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар и е базиран на книгата на Кандис Бушнел. Сериалът е един от най-успешните проекти на HBO за всички времена. Излъчва се от 1998 до 2004 година, като бе последван от два пълнометражни филма през 2008 и 2010 година. 

Свързани новини

Крис Нот - аут от финала

06.01.2022

"Пам & Томи" с официален трейлър

06.01.2022

"Ботев" тръгва по кината през март

06.01.2022

Актрисите от "Сексът и градът" са тъжни

21.12.2021

Виж кои са горещите коледни премиери

20.12.2021