20 години по-късно, Хари Потър се връща в Хогуортс

Актьорите Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън ще облекат отново магьосническите мантии на Хари, Рон и Хърмаяни и ще се върнат в училището за магии Хогуортс.

Звездите ще се присъединят към режисьора Крис Кълъмбъс и другите членове на актьорския състав от всичките осем филма за Хари Потър в един специален епизод, който ще бъде излъчен на 1 януари 2022 година по HBO Max. Ето го първия тийзър на епизода, пуснат преди часове:

Магьосническото трио ще отпразнува 20-годишнината от първия филм от сагата "Хари Потър и Философският камък". Същевременно стрийминг платформата ще излъчи отново всичките филми от поредицата за малкия магьосник.

Специалният епизод "Хари Потър 20-та годишнина: Завръщане в Хогуортс" е продуциран от Warner Bros. "Тази ретроспекция е почит към всички, чийто живот е бил докоснат от този културен феномен - от талантливия актьорски състав и екипа, които вляха сърцето и душата си в този необикновен филмов франчайз, до страстните фенове, които продължават да поддържат духа на магьосническия свят жив 20 години по-късно.", каза Том Ашайм - президент на Warner Bros.

"Има магия във въздуха с този невероятен актьорски състав, тъй като всички те ще се върнат у дома в оригиналните декори на Хогуортс, където всичко започна преди 20 години.", съобщи продуцентът Кейси Патерсън. 

В специалния ретроспективен епизод, подобен на реюниъна на "Приятели", който пожъна огромен успех, ще участват много от  звездите в сагата, сред които Хелена Бонъм Картър, Имелда Стантън, Ралф Файнс, Гари Олдман, Иън Харт и други. 

Свързани новини

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Тъмната страна на историята

10.04.2024