"Moonfall" или какво ще стане, когато Луната падне върху Земята

От 50 години човечеството не е стъпвало на Луната. Затова на 4 февруари Луната ще дойде на Земята в епичния екшън спектакъл "Moonfall" на виртуозния майстор на катастрофични блокбъстъри Роланд Емерих.

В най-амбициозния си проект до момента, режисьорът на световните хитове "Денят на независимостта", "След утрешния ден" и "2012" ще отведе зрителите на зрелищно киноприключение с носителката на Оскар Холи Бери ("Жената котка", "X-Мен"), Патрик Уилсън ("Пазителите", "Аквамен") , Джон Брадли ("Игра на тронове"), Доналд Съдърланд и др.

В "Moonfall" мистериозна сила изкарва Луната от орбита и я запраща към неизбежен сблъсък със Земята, което ще сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме. Джо Фоулър (Бери) – ръководител в НАСА и бивш астронавт е убедена, че знае какъв е ключът за спасението ни, но единствените хора, които ѝ вярват, са старият ѝ колега Брайън Харпър (Уилсън) и любителят на конспиративни теории К. С. Хаусман (Брадли).

Нетипичният екип рискува всичко и броени дни преди настъпването на глобалната катастрофа се отправя на отчаяна, невъзможна мисия в космоса, само за да открие, че Луната не е това, което си мислим, че е… Те ще се отправят на опасна мисия до нашия естествен спътник, който крие смъртоносна тайна. Планът е ясен: Спасяваме Луната. Спасяваме Земята.

Ще се изправим срещу тъмната страна на Луната в "Moonfall" от 4 февруари в кината.

Свързани новини

След дълга битка с рака

16.07.2024

Сагата продължава

15.07.2024

Шарън Стоун след инсулта

12.07.2024

Продължение на успешен хит от 2006 г.

11.07.2024

Джейми Фокс проговори за болестта си

05.07.2024