Кралска премиера на "Топ Гън: Маверик" в Лондон

Принц  Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се присъединиха към Том Круз, за да преминат заедно по червения килим на Лестър Скуеър в Лондон за премиерата на "Топ Гън: Маверик", съобщи Асошиейтед прес.
 
Том Круз бе заснет да предвожда Кейт Мидълтън по червения килим. Актьорът, който преди дни получи почетна "Златна палма" в Кан, след повече от 30 години отново влиза в ролята на пилота от американските военноморски сили Пийт "Маверик" Мичъл.
 
"Имаме много общи неща. И двамата с Уилям обичаме Англия, и двамата сме пилоти, и двамата обичаме да летим", заяви холивудската звезда Том Круз пред журналисти.
 
 
 
Принц Уилям е преминал обучение като пилот за издирване и спасяване и е известен като лейтенант Уелс в Кралските военновъздушни сили.
 
Том Круз запозна принцът и Кейт Мидълтън с останалите актьори от филма, като Дженифър Конъли и Джон Хам, пред модел на изтребителя от "Топ Гън: Маверик".
 
Филмът трябваше да има премиера през юли 2019 г., но  тя многократно бе отлагана заради пандемията от коронавирус. Сега лентата излиза на 27 май. Дотогава може да се насладите на едно горещо видео зад кадър, което разкрива Том Круз, който отново сам изпълнява опасните каскади. 

Свързани новини

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

25.07.2023

Том Круз тръгна на война срещу ИИ

19.07.2023

Том Круз на червения килим в Рим

23.06.2023

Шакира и Том Круз заедно?

09.05.2023

Българка в новата "Мисия невъзможна"

24.03.2023