Кралска премиера на "Топ Гън: Маверик" в Лондон

Принц  Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се присъединиха към Том Круз, за да преминат заедно по червения килим на Лестър Скуеър в Лондон за премиерата на "Топ Гън: Маверик", съобщи Асошиейтед прес.
 
Том Круз бе заснет да предвожда Кейт Мидълтън по червения килим. Актьорът, който преди дни получи почетна "Златна палма" в Кан, след повече от 30 години отново влиза в ролята на пилота от американските военноморски сили Пийт "Маверик" Мичъл.
 
"Имаме много общи неща. И двамата с Уилям обичаме Англия, и двамата сме пилоти, и двамата обичаме да летим", заяви холивудската звезда Том Круз пред журналисти.
 
 
 
Принц Уилям е преминал обучение като пилот за издирване и спасяване и е известен като лейтенант Уелс в Кралските военновъздушни сили.
 
Том Круз запозна принцът и Кейт Мидълтън с останалите актьори от филма, като Дженифър Конъли и Джон Хам, пред модел на изтребителя от "Топ Гън: Маверик".
 
Филмът трябваше да има премиера през юли 2019 г., но  тя многократно бе отлагана заради пандемията от коронавирус. Сега лентата излиза на 27 май. Дотогава може да се насладите на едно горещо видео зад кадър, което разкрива Том Круз, който отново сам изпълнява опасните каскади. 

Свързани новини

Българка в новата "Мисия невъзможна"

24.03.2023

"Топ Гън: Маверик" откри наградния сезон

09.01.2023

Виж как Том Круз рискува живота си

20.12.2022

Том Круз не се отказва от Космоса

12.10.2022

"Топ Гън: Маверик" е близо до милиарда

23.06.2022