Eлвис възкръсва в новия кинохит на Баз Лурман - виж пълния трейлър

Дългоочакваният биографичен филм за Елвис Пресли, режисиран от майстора на кинематографията Баз Лурман, се очаква да излезе по кината след точно един месец.

Ролята на Краля на рока е поверена на актьора Остин Бътлър, а чисто новият трейлър дърпа още повече завесата към вълнуващата и звездна история, която ни очаква. Самите Присила и Лиза Мари Пресли се изказаха повече от ласкаво за превъплъщението на Бътлър. 

Бившата съпруга на Елвис Пресли е гледала филма и разкри, че тя, както и дългогодишният приятел на легендата Джери Шилинг са били абсолютно впечатлени от образа, който изгражда Бътлър.

В публикация във Facebook Присила сподели: "Това е истинска история, разказана брилянтно и креативно, както само Баз, по неговия уникален и артистичен начин, би могъл да представи. Остин Бътлър е изключителен! По средата на филма Джери и аз се спогледахме и казахме УАУ!!! Браво за него… той знаеше, че обувките, в които трябва да влезе са огромни. Беше изключително нервен да играе тази роля. Мога само да си представя." 

Присила също изтъква и способността на кинозвездата Том Ханкс да улови нюансираната личност на полковник Томас Паркър -  мениджърът, който превръща Елвис в мегазвезда.

След това и дъщеря им Лиза Мари Пресли написа в Twitter: "Нека ви кажа, че не е нищо друго освен зрелищно. Абсолютно изискан. Остин Бътлър предава и превъплъщава сърцето и душата на баща ми красиво. По мое скромно мнение, представянето му е безпрецедентно и най-накрая е направено точно и с уважение. … Благодаря ви, че постигате рекорд в представянето му по толкова дълбок и артистичен начин."

Междувременно бяха разкрити подробностите за придружаващия саундтрак, който ще възкреси вечните хитове на Краля. Очаква се албумът да излезе заедно с премиерата на 24 юни. 

Легендата от Fleetwood Mac Стиви Никс, създателят на рок хита "Seven Nation Army" Джак Уайт, както и самият Бътлър ще изпълняват новите версии на оригиналните песни на Елвис Пресли. В колекцията ще чуем дует на CeeLo Green и рапъра Eminem, както и сътрудничеството между Diplo и Swae Lee. Други популярни имена в саундтрака са Крис Айзък, Tame Impala, рокаджиите от Måneskin и др. 

Måneskin с песен в саундтрака на "Елвис" - представиха я на финала на Евровизия

Кънтри звездата Кейси Мъсгрейвс има свое изпълнение на вечната класика "Can't Help Falling In Love". 

Свързани новини

В обувките на Елвис

03.07.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024

Лиса Мари Пресли си отиде на едва 54

13.01.2023

Топ 20 на най-касовите музикални филми

02.08.2022

Ето как пее актьорът Остин Бътлър

14.06.2022