Виж първия трейлър на "The Idol" с The Weeknd и Лили-Роуз Деп

Новият проект на Сам Левинсън ("Еуфория") е колаборация с The Weeknd. 
 
Левинсън и Ейбъл Тесфайе, както е истинското име на кандската звезда, са написали лимитиран сериал, наречен "The Idol", който се очаква да се появи до края на годината, информира operationkino.net. От гледна точка на сюжет за момента се знае малко, но основната нишка се върти около сложната връзка на гуру за себепомощ (практически е лидер на съвременна секта), който започва любовна връзка с изгряваща поп звезда, но не е напълно ясно кой кого използва.
 
 
В ролята на гуруто ще влезе именно The Weeknd, а поп звездата ще бъде изиграна от Лили-Роуз Деп. Трейлърът не показва много от сюжета, пък веднага задава тона на цялата история - точно както в "Еуфория", ще има секс и наркотици, но тук всичко ще бъде на фона на блясъка и скритите опасности на Холивуд и музикалната индустрия.
 
 
Преди няколко месеца се наложило продукцията да бъде подновена отново, заради огромно количество преснимания, като много от замесените пред и зад камера са били напълно заменени. Сред тях е и Ейми Сеймец, която беше наета да режисира всички  епизоди, но се е оттеглила от проекта поради креативни различия и в крайна сметка Левинсън е заел нейното място.
 
"The Idol" е създаден от Сам Левинсън, Ейбъл Тесфайе и Реза Фахим. В главните роли ще видим Тесфайе, Лили-Роуз Деп, Трой Сиван, Деби Райън, Рейчъл Сенот и Мелани Либърд.

Свързани новини

Кои са победителите на наградите БАФТА?

19.02.2024

И Марк Ръфало на Алеята на славата

15.02.2024

Сериал на HBO с българско участие

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, ще си платиш

31.01.2024

Генезисът и началото на предстоящото

24.01.2024