Много шум около Хари Стайлс и Оливия Уайлд във Венеция

Оживление цари на кинофестивала във Венеция в очакване на филма "Не се тревожи, скъпа" на Оливия Уайлд, чиято световна премиера е тази вечер, предадоха световните агенции. 
 
С нетърпение се очаква самият филм - психологически трилър, чието действие се развива в средата на миналия век, и със звезден актьорски състав, включващ Флорънс Пю, Крис Пайн и Хари Стайлс, който понастоящем има връзка с Уайлд. 
 
Многоочаквана е появата на Стайлс, чиято световна слава и последователи могат да направят манията по Тимъти Шаламе при появата му на червения килим в петък да изглежда направо странна, коментира АП. 
 
Изглежда обаче, че най-чаканото събитие е пресконференцията за филма преди премиерната прожекция, която има за цел да отговори на много въпроси. 
 
Първо - липсата на главната актриса Флорънс Пю от кинофестивала във Венеция. Variety още вчера хвърли "бомбата", съобщавайки, че Пю няма да участва в пресконференцията преди голямата премиера. 
 
По-рано, появило се в интернет видео показа как Оливия Уайлд нарича Флорънс Пю "мис Фло", което някои възприеха като потвърждение, че двете не се разбират.
 
Уайлд, от своя страна, се изказа възторжено за главната си актриса. В интервю за Асошиейтед прес тя говори надълго и нашироко за невероятния талант на Пю, казвайки, че това, което е направила с ролята, е "изключително брилянтно" и че образът на Алис е "героинята на века".
 
И все пак остава въпросът защо Флорънс Пю избягва да промотира филма в профилите си в социалните мрежи, нито пък споменава за представянето му във Венеция, а ето че дори не се появи на официалната пресконференция на най-стария кинофестивал. 
 
Задкулисните драми рядко се простират отвъд вътрешните клюки в индустрията, но въпросът какво точно се е случило при създаването на "Не се тревожи, скъпа" се превърна в източник на глобална интрига.
 
Има още много слухове около проекта  - от ранното напускане на актьора Шая Лебьоф до предполагаемата липса на публична подкрепа от страна на Флорънс Пю, през интимната връзка на Уайлд и Стайлс, за която се разбра по време на снимките. 
 
Преди дни Лебьоф проговори публично, за да оспори твърдението, че е бил уволнен от проекта. Той обяви, че сам си е тръгнал от филма заради липсата на репетиции, а ролята му в крайна сметка получи Хари Стайлс, за когото това е първата главна роля в киното. 
 
След това пък Стайлс и Оливия Уайлд, за която това също е кинодебют зад камерата, бяха "изловени" от таблоидите в романтична връзка. 
 
Скандал около Уайлд стана и на изложението СинемаКон, когато на актрисата и режисьорка бяха връчени съдебни документи от бившия й съпруг Джейсън Съдейкис. Това се случи на сцената по време на презентацията на филма й пред хиляди професионалисти от бранша и собственици на киносалони. 
 
Надеждата е, че пресконференцията ще даде отговори на неизяснените въпроси, ще върне вниманието към самия филм, което бе изместено от жълти скандали.
 
"Този филм е моето любовно писмо към продукциите, които разширяват границите на нашето въображение. Той е амбициозен, но мисля, че направихме нещо наистина специално", пише Уайлд в режисьорското си изявление. "Представете си живот, в който сте имали всичко, което някога сте искали. Какво би било необходимо, за да се откажете от това... Готови ли сте да разрушите системата, предназначена да ви служи?"
 
Независимо от всичко, едно нещо е сигурно: "Всички говорят за "Не се тревожи, скъпа". 
 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024