Ралф Файнс и Аня Тейлър-Джой блестят в мистериозния трилър "Менюто"

Каква е цената, която сте готови да платите, за да се докоснете до абсолютното съвършенство? 
 
На 18 ноември сме поканени на кулинарно пиршество, което ще задоволи и най-изтънчените киновкусове с перфектно подготвената и още повече – брилянтно изпълнената трилър мистерия "Менюто". Присъединяваме се към номинирания за "Оскар" Ралф Файнс (Списъкът на Шиндлер, Гранд хотел Будапеща) и младите звезди Аня Тейлър-Джой (На парчета, Викингът) и Никълъс Холт (Лудия Макс: Пътят на яростта) за най-"вкусното" и провокативно изживяване в киносалоните тази есен. 
 
В "Менюто" млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки последното изключително  дегустационно меню, подготвено от виртуозен майстор готвач (Файнс). Само най-заможните могат да си позволят да се докоснат до това специално събитие, но могат ли парите да компенсират липсата на вкус и отношение към изкуството във всичките му форми? Когато посредствеността и позата надделеят, последиците са радикални.
 
 
Най-новият трейлър на "Менюто" ни потапя още по-дълбоко в стилната, но мистериозна атмосфера на филма, разкривайки допълнителни подробности за историята и героите, и загатва за част от шокиращите изненадите, които ни очакват. Брилянтно заснет, с интригуваща история и забележителни актьорски изпълнения, "Менюто" категорично се очертава като един от най-добрите и оригинални филми, които ще видим на голям екран тази есен.  
 
Режисьор на "Менюто" е носителят на "Еми" Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове, а сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси (Наследници). Продуценти са номинираният за "Оскар" Адам Макей (Големият залог) и Бетси Кок, а в главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Ралф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др. 
 
Опитваме "Менюто" от 18 ноември само в кината.  

Свързани новини

За Джон Уилямс и още рекорди на Оскарите

27.01.2023

"Баншите от Инишерин" тръгва по кината

26.01.2023

"Блондинка" е най-нехаресваният филм

24.01.2023

Чанинг Тейтъм прави римейк на "Ghost"

23.01.2023

Рекордно постижение за новия "Аватар"

19.01.2023