Новият "Индиана Джоунс" показа първия си трейлър

Излезе първият трейлър на новия филм от сагата за Индиана Джоунс - "Indiana Jones and the Dial of Destiny" ("Индиана Джоунс и часовникът на съдбата").
 
Видеото ни разкрива новото приключение на най-известния археолог срещу нацистите. Всъщност, това ще бъде последният филм на актьора Харисън Форд в една от най-емблематичните му роли. 

В трейлъра виждаме вече остарелия учен-археолог, който обаче има стари сметки за приключване. Според това, което знаем до момента, предстоящият филм ще се съсредоточи около космическата надпревара между Съединените щати и Съветския съюз през 1969 г. и предполагаемото участие на нацистки учени в НАСА.

"Простият факт е, че програмата за кацане на Луната е управлявана от група бивши нацисти", разкри наскоро сценаристът на филма Джез Бътъруърт. Колко бивши са те - това е въпросът, който провокира Индиана Джоунс да се впусне в последното си приключение.
 
Противникът на Инди - Волер ще бъде изигран от датския актьор Мадс Микелсен. Образът му е базиран на нацисткия учен и евентуален инженер в НАСА Вернер фон Браун.
 
Сякаш пътищата на двамата са се срещнали за първи път преди много години, защото виждаме кадър на младия Харисън Форд. Двамата конкуренти търсят един и същи артефакт, по всяка вероятност часовник, ако съдим от името на филма, което в буквален превод е "Индиана Джоунс и циферблатът на съдбата". Какъвто и да е точно обектът, двамата го търсят още 60-те години на миналия век.
 
"Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" ще бъде по кината на 30 юни 2023 г.

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024