Новият "Индиана Джоунс" показа първия си трейлър

Излезе първият трейлър на новия филм от сагата за Индиана Джоунс - "Indiana Jones and the Dial of Destiny" ("Индиана Джоунс и часовникът на съдбата").
 
Видеото ни разкрива новото приключение на най-известния археолог срещу нацистите. Всъщност, това ще бъде последният филм на актьора Харисън Форд в една от най-емблематичните му роли. 

В трейлъра виждаме вече остарелия учен-археолог, който обаче има стари сметки за приключване. Според това, което знаем до момента, предстоящият филм ще се съсредоточи около космическата надпревара между Съединените щати и Съветския съюз през 1969 г. и предполагаемото участие на нацистки учени в НАСА.

"Простият факт е, че програмата за кацане на Луната е управлявана от група бивши нацисти", разкри наскоро сценаристът на филма Джез Бътъруърт. Колко бивши са те - това е въпросът, който провокира Индиана Джоунс да се впусне в последното си приключение.
 
Противникът на Инди - Волер ще бъде изигран от датския актьор Мадс Микелсен. Образът му е базиран на нацисткия учен и евентуален инженер в НАСА Вернер фон Браун.
 
Сякаш пътищата на двамата са се срещнали за първи път преди много години, защото виждаме кадър на младия Харисън Форд. Двамата конкуренти търсят един и същи артефакт, по всяка вероятност часовник, ако съдим от името на филма, което в буквален превод е "Индиана Джоунс и циферблатът на съдбата". Какъвто и да е точно обектът, двамата го търсят още 60-те години на миналия век.
 
"Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" ще бъде по кината на 30 юни 2023 г.

Свързани новини

За Джон Уилямс и още рекорди на Оскарите

27.01.2023

"Баншите от Инишерин" тръгва по кината

26.01.2023

"Блондинка" е най-нехаресваният филм

24.01.2023

Чанинг Тейтъм прави римейк на "Ghost"

23.01.2023

Рекордно постижение за новия "Аватар"

19.01.2023