Гледаме последните "Пазители на галактиката" напролет

Нямаше ги доста време, но този май галактиката отново има нужда от своите Пазители.
 
Време е за "Пазители на галактиката Volume 3" – дългоочаквания завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел. Филмът на виртуозния майстор на жанра Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци) ще ни направи съпричастни на най-важната мисия на Пазителите до момента.
 
В "Пазители на галактиката Volume 3" нашите обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора, но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си, както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме. 
 
Първият трейлър на филма само открехва вратата към необикновените перипетии, които очакват познатите ни герои, давайки твърда заявка, че "Пазители на галактиката Volume 3" няма да отстъпва по нищо на своите предшественици и ще предложи на зрителите незабравимо приключение с наистина искрена и вълнуваща история, много хумор и иновативен екшън. Без никакво съмнение, те са... "Грут"!
 
 
Режисьор и сценарист на "Пазители на галактиката Volume 3" е Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци). В главните роли са Крис Прат, Зои Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел, Чукуди Иуджи, Уил Полтър и Елизабет Дебики. Към актьорския състава се присъединява и номинираната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова като един от култовите образи в киновселената – Космо, съветско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който сега е пазител на космическата станция Ноууеър.
 
Очакваме "Пазители на галактиката Volume 3" само в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.
 

Свързани новини

"Опенхаймер" отново триумфира

28.02.2024

Кои са победителите на наградите БАФТА?

19.02.2024

И Марк Ръфало на Алеята на славата

15.02.2024

Сериал на HBO с българско участие

12.02.2024

Ако нарушиш правилата, ще си платиш

31.01.2024