"Аватар: Природата на водата": Гледайте го

Киносъбитието "Аватар: Природата на водата" е вече по кината.
 
Ненадминатият визионер Джеймс Камерън успява за пореден път да надскочи себе си и подарява на зрителите едно уникално и незабравимо киноизживяване, надхвърлящо дори и революционния първи "Аватар" от 2009 г., с който завинаги промени света на киното и представите ни за качествено и зрелищно забавление. "Аватар" остава и най-касовият филм за всички времена. 
 
Редица фенове, гости и родни звезди, имаха изключителната възможност да присъстват на първата гала-прожекция на "Аватар: Природата на водата". Eто какви впечатления сподели в социалната мрежа музикантът Венци Мицов след прожекцията: "Първи впечатления от новия “Аватар”. Няма да спойлвам (благодарим му), няма да кажа нищо друго, освен, че визуално филмът е адски красив. А бе гледайте го, това е приказка, която, макар и да не е върха на сценарната мисъл, е много красива - в контрапункт на озъбеното време, в което живеем."  
 
Определено "Аватар: Природата на водата" е визуален спектакъл, какъвто не сме виждали досега на екран, а заедно с това, той предлага и много истинска и емоционална история за семейство, което се опитва да оцелее. Повече за естеството на филма научаваме лично от Джеймс Камерън и кинозвездите Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Кейт Уинслет, Стивън Ланг и Клиф Къртис, които в специално видео зад кулисите "Завръщане на Пандора" разкриват впечатленията си за амбициозната и вълнуваща продукция:

"Аватар: Природата на водата" от днес е по всички кина в 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

Свързани новини

Гуинет Полтроу на съд

22.03.2023

Документална премиера на феста

16.03.2023

Куентин Тарантино приключва с киното?

15.03.2023

Лео Меси става анимационен герой

08.03.2023

Страх и смях с "Привидения в къщата"

06.03.2023