Кои са филмите - фаворити на "Изборът на критиците"

Филмът "Всичко навсякъде наведнъж" и сериалите "Обадете се на Сол" и "Начално училище Абът" са големите победители на наградите "Изборът на критиците".
 
"Всичко навсякъде наведнъж" - разказ за борбата на една обикновена жена срещу злото в паралелни вселени, съчетаващ елементи на абсурдистка комедия, научна фантастика, екшън с бойни изкуства, фентъзи и анимация, беше с 14 номинации за наградите "Изборът на критиците". 
 
Продукцията получи отличията за най-добър филм, най-добър режисьор и оригинален сценарий - дуото Даниъл Куан и Даниъл Шайнерт, най-добър актьор в поддържаща роля - Ки Хи Куан (известен също като Джонатан Ки Куан) и най-добър монтаж.
 
Преди броени дни главната актриса във филма Мишел Йео (на снимката) получи "Златен глобус" за главната роля във филма, който определено е едно от изненадващите заглавия от наградния сезон в Холивуд. 
 
Критиците обаче наградиха за най-добър актьор и актриса в главна роля съответно Брендън Фрейзър за "Китът" и Кейт Бланшет за "Лидия Тар".
 
В телевизионните категории като най-добра драма и комедия бяха отличени съответно "Обадете се на Сол" и "Начално училище Абът".
 
Ролята в "Обадете се на Сол" донесе приза за най-добър актьор в телевизионна драма на Боб Одънкърк. Съответната награда при жените спечели Зендая за "Еуфория".
 
В категориите за най-добър актьор и най-добра актриса в телевизионна комедия отличията получиха съответно Джеръми Алън Уайт за "Мечката" и Джийн Смарт за "Хитринки". 
 
С почетни призове на церемонията в Лос Анджелис бяха удостоени актьорите Джеф Бриджис и Жанел Моне. 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024