Рей Лиота посмъртно със звезда на Алеята на славата и кинопремиера

Комедиите стават все по-голяма екзотика през последните години, така че феновете на смешно-абсурдните истории да се подготвят за едно кино приключение с полицаи, престъпници, туристи, тийнейджър и огромна дрогирана мечка.

Вдъхновен от истинска история от 1985 г. за катастрофирал самолет на наркотрафиканти, от който падат 40 килограма кокаин и черната мечка, която ги изяжда, "Кокаиновата мечка" е дива черна комедия, в която всички участници се събират в горите на Джорджия. Там 200-килограмовият хищник вилнее, след като е погълнал огромното количество дрога. 

Черната комедия предлага смях, но с нужните нотки на страховити сцени, за да се превърне в чиста проба кино забавление. Защото истинската история около този инцидент не е толкова забавна - контрабандистът на кокаин изхвърля дрогата над гората, скача с парашут, но ударът му със земята е фатален. След това три месеца полицията търси дрогата в планината, но открива мъртва черна мечка, около която се въргалят 40-те празни опаковки с остатъци от кокаин.

Това е и последният филм на актьора Рей Лиота, който се снима преди кончината си през май миналата година. Преди ден стана известно, че този петък Лиота ще получи посмъртно звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Звездата на Лиота ще бъде 2749-ата подред. На церемонията по откриването й с водеща Лупита Санчес Корнехо ще присъстват режисьорката на "Кокаиновата мечка" Елизабет Банкс ("Ангелите на Чарли") и актьорът Тарън Еджъртън. 

Церемонията ще се състои на 24 февруари, петък - тогава в кината влиза и "Кокаиновата мечка".

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024