"Красиво бедствие" ни очаква в кината през април

На 14 април любовта е "Красиво бедствие". С идването на пролетта и разбуждането на природата, страстите ще избухнат и в кината с една от най-очакваните и горещи екранизации за сезона. 
 
Продуцентите на "След" и режисьорът на "Секс игри" и "След сблъсъка", Роджър Къмбъл, обединяват сили и пренасят на големия екран световния бестселър на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие", който е част от произведенията, дефинирали така наречената new adult литература, която се отличава с по-сериозното и зряло третиране на популярни младежки теми. 
 
 
В "Красиво бедствие" лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирждиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. 
 
 
Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е на път да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.   
 
 
Сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, "Красиво бедствие" разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността, и ще допадне както на почитателите на популярния роман на Джейми Макгуайър, така и на тези, които просто търсят по-различно, любовно киноразвлечение за началото на пролетта. 
 
В ролите са Вирждиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис и др. 
 
"Красиво бедствие" ще ни сполети от 14 април само в кината. 
 

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024